Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

FINAL FANTASY VII REBIRTH (Playstation 5)

FINAL FANTASY VII REBIRTH (Playstation 5)

Square Enix
PS5130
odprema čez 1-2 dni
79,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Datum izida: 29.02.2024

Neznano potovanje se nadaljuje...

Po pobegu iz distopijskega mesta Midgar se Cloud in njegovi prijatelji odpravijo na potovanje po planetu. V živahnem in prostranem svetu vas čakajo nove pustolovščine - na Chocobu dirjajte po travnatih planotah in raziskujte prostrana okolja.

Obsežen svet

Medtem ko druščina išče Sephirotha, boste raziskovali čudovite, obsežne predele sveta in odkrivali nova območja. Poglobite se v svet FINAL FANTASY VII z nagrajenimi stranskimi vsebinami in mini igrami ter različnimi edinstvenimi oblikami prevoznih sredstev za premikanje po svetu.

Razviti bojni sistem

Združite strateško razmišljanje z vznemirljivim akcijskim bojem skupaj s svojimi tovariši, vključno z novo dodanimi liki. Poglobite njihove odnose in sprožite močne skupinske kombinacije.

Onkraj zidov usode

V tej samostojni pustolovščini za oboževalce in novince se Cloud in njegovi tovariši odpravijo na pot po planetu, njihova usoda pa ni napisana, zato je vsak korak zunaj distopičnega mesta Midgar svež in skrivnosten.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!