Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Assassin's Creed: Mirage (Playstation 5)

Assassin's Creed: Mirage (Playstation 5)

UbiSoft
PS5432
odprema čez 1-2 dni
49,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Spoznajte zgodbo o Basimu, premetenem uličnem tatiču z morečimi vizijami, ki išče odgovore in pravico, medtem ko se sprehaja po živahnih ulicah Bagdada v devetem stoletju. S pomočjo skrivnostne, starodavne organizacije, znane kot Hidden Ones, bo postal smrtonosni Master Assassin in spremenil svojo usodo tako, kot si ni mogel nikoli predstavljati.

Funkcije:
- Odkrivajte natančno izdelano, pripovedno vodeno akcijsko pustolovščino, ki spremlja preobrazbo kljubovalnega mladeniča v prefinjenega Master Assassina.
- Odpravite se na Alamut, legendarni dom atentatorjev, ki so postavili temelje Creedu, v tem odkritem spoštovanju igre, s katero se je vse skupaj začelo.
- Doživite sodoben pogled na ikonične lastnosti in način igranja, ki že 15 let definirajo franšizo, medtem ko brezhibno krmarite po mestu in prikrito pobijate tarče z bolj nazornimi atentati kot kadarkoli doslej.
- Raziščite neverjetno strnjeno in razgibano mesto, katerega prebivalci se odzivajo na vsako vašo potezo, in odkrijte skrivnosti štirih edinstvenih okrožij, ko se podate v zlato dobo Bagdada.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!