Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tchia: Oleti Edition (Playstation 5)

Tchia: Oleti Edition (Playstation 5)

Maximum Games
PS5047
odprema čez 1-2 dni
34,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Pridružite se Tchii na njeni tropski pustolovščini v prostranem svetu, ko se odpravlja reševat svojega očeta pred okrutnim tiranom Meavoro, vladarjem arhipelaga. Plezajte, drsite, plavajte in plujte s čolnom po čudovitih otokih, medtem ko raziskujete fizikalno zasnovan peskovnik. V odprtih srečanjih, kjer vam ustvarjalnost daje prednost, se soočite z vojaki iz blaga, ki jih je ustvarila Meavora. Prevzemite nadzor nad katero koli živaljo ali predmetom, ki ga najdete, spoznajte nove prijatelje in igrajte na svojem uigranem glasbilu Ukulele. Poetična zgodba o odraščanju, ki jo je navdihnila Nova Kaledonija.

Izdaja Tchia: Oléti Edition vsebuje osnovno igro in t.i. paket Kepler Customisation Pack, ki vključuje štiri komplete kostumov za Tchio in štiri pakete za prilagajanje čolnov, ki jih navdihujejo drugi naslovi iz kataloga iger Kepler.

Ključne lastnosti:

PRESKAKOVANJE MED DUŠAMI: Tchiin posebni dar vam omogoča, da prevzamete nadzor nad katero koli živaljo ali predmetom, ki ga najdete. Na voljo je več kot 30 živali in na stotine predmetov, ki jih lahko izbirate, letite kot ptica, raziskujte ocean kot riba ali kopljite zaklade kot pes! Svoje edinstvene sposobnosti skakanja po duši uporabite za raziskovanje, reševanje ugank in odkrivanje skrivnosti.

RAZISKOVANJE IN PREMIKANJE: Skočite in drsite po prostranem arhipelagu ter s sistemom trikov izvajajte odlične akrobacije in skoke v vodo. Podajte se na oceanske valove in s prilagojenim čolnom plujte po turkiznih lagunah ter se potapljajte okoli koralnih grebenov in razbitin ladij.

UKULELE: S popolnoma uigranim glasbilom boste sami ali skupaj z drugimi prebivalci arhipelaga igrali na ukulele, ki bo zanesljiv spremljevalec skozi celotno igro.

ZGODBA IN GLASBA: Podajte se s Tchio na prisrčno pustolovščino in spoznajte raznolike like, ki jih navdihujejo novokaledonske kulture. Popolnoma animirani prizori z glasom v tradicionalnem jeziku bodo popestrili vaše potovanje, izvirna orkestralna glasba, prežeta z lokalnimi zvoki, pa bo ustvarila edinstven in poglobljen svet.

PRILAGAJANJE IN PREDMETI: Vključite v svojo opremo: stilizirajte oblačila in ladjo Tchia z več sto kozmetičnimi predmeti, ki jih je mogoče odkleniti: od tradicionalnega videza do najbolj pretiranih možnosti. Na poti boste odklenili tudi uporabna in zabavna orodja, kot so svetilka, rog, kompas in fotoaparat.

NOVA KALEDONIJA: Svet igre Tchia je navdihnila Nova Kaledonija, majhen otok v Tihem oceanu, domovina soustanoviteljev podjetja Awaceb. Navdih so črpali iz bogatih in raznolikih lokalnih pokrajin, kultur, glasbe, jezikov, folklore in običajev ter ga uporabili za ustvarjanje izmišljenega sveta in pripovedovanje univerzalne zgodbe, ki jo lahko razumejo in v njej uživajo vsi.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!