Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Octopath Traveler II (Playstation 5)

Octopath Traveler II (Playstation 5)

Square Enix
PS5079
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Ta igra je povsem nov del serije OCTOPATH TRAVELER, katere prvi del je izšel leta 2018 in je bil prodan v več kot 3 milijonih izvodov po vsem svetu. Grafika HD-2D, ki je združitev retro pixel arta in 3DCG, je v seriji še višja.

V svetu Solistije se osem novih popotnikov odpravi v razburljivo novo obdobje. Kam se boste odpravili? Kaj boste počeli? Čigavo zgodbo boste oživili? Vsaka pot je vaša. Podajte se na svojo lastno pustolovščino.

Lastnosti:
  • Začni svojo pustolovščino kot eden od osmih novih popotnikov, vsak s svojim poreklom, motivacijo in edinstvenimi spretnostmi.
  • Grafika HD-2D, ki je združitev retro pixel arta in 3DCG, je v seriji dosegla še večje razsežnosti.
  • Zgodba se dogaja v Solistiji, kjer se od vzhoda do zahoda razvijajo različne kulture in cvetijo industrije nove dobe. Plujete lahko po morjih in raziskujete vsak kotiček sveta, ki se spreminja iz dneva v noč.
  • Vsak popotnik ima edinstven nabor akcij poti, ki jih lahko uporabi v boju z meščani, za pridobivanje predmetov, za to, da na svoja potovanja vzame druge in še več. Kam se boste odpravili? Kaj boste počeli? Vsaka pot je vaša.
  • Ohranjena je znana mehanika iz prvotne igre, kot je svoboda razvijanja poklicev in spretnosti popotnikov ter sistema Break in Boost, zaradi katerih so bile bitke tako vznemirljive. Dodane so bile tudi nove mehanike.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!