Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Wild Hearts (Playstation 5)

Wild Hearts (Playstation 5)

Electronic Arts
PS5094
odprema čez 1-2 dni
19,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Wild Hearts je lovska igra za novo dobo! Tokrat vam bo pri lovu na velikanske, razhudene pošasti, ki jih napaja moč narave, pomagala tehnologija. Z njimi pa se boste spopadli sami ali s prijatelji v sodelovalnem načinu, v katerega je mogoče vstopiti kadarkoli.


Nihče se ne spomni, zakaj so začeli Kemoni uničevati nekdaj prelepo deželo Azuma. Toda v njih buhti uničujoča in prvinska moč narave. Zdelo se je, da se jim ne bo zmogel nihče postaviti po robu. Toda pojavilo se je upanje – mogočen lovec, opremljen s smrtonosnimi orožji in primerki starodavne tehnologije. Zdaj se lahko zadeve spremenijo!


· Ukrotite podivjano naravo: izurili se boste v rabi starodavnih orožij in si podvrgli velikanske zverine. Wild Hearts prinaša svež veter med lovske igre in vam omogoča samotarski lov ali lov v družbi prijateljev.

· Podajte se nad zverine, v katerih buhti moč narave: naučili se boste preživeti njihove napade in prepoznavati njihove vzorce obnašanja, potem pa boste uporabili svojo Karakuri in orožja in jih pokazali, kdo je šef.

· Prilagajanje okolice: kot edini v Azumi vihtite tehnologijo Karakuri, s katero si prilagodite okolico in tako k lovu pristopite na izviren način.

· Skupinski lov s povezovanjem med sistemi: v Wild Hearts se s Kemoni spoapdete sami ali s še dvema prijateljema oziroma naključnima lovcema.

· Lov na opremo: več kot lovite, bolj napredujete in bolje kot lovite, laže napredujete. Izdelali si boste svoj lik, nabirali materiale in izdelali kup orožij ter oklepov.

· Raziskovanje pravljične srednjeveške Japonske: na razpolago so štiri lovišča, vsako v svojem letnem času in vsako z lastnim ustrojem ter nevarnostmi.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!