Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Potion Permit (Playstation 5)

Potion Permit (Playstation 5)

PQube
PS5028
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Poskrbite za prebivalce
Moonbury ima približno 30 edinstvenih prebivalcev, ki bodo občasno zboleli in zaprosili za vašo pomoč. Bolni prebivalci bodo med okrevanjem v postelji prekinili svoj urnik.

Diagnosticirajte simptome in poiščite zdravilo!
Hmm... nizek srčni utrip in napihnjena jetra. Morda krči v ramenih? Ne, to so zanesljivi znaki pekočih pljuč. Ta bolnik je zaužil preveč želatine! Enostavno popravljivo; izdelati boste morali le nekaj metinega kozarca.

Zbiranje sestavin v svetu
Ko se odločite za eliksir, mazilo ali mazilo, z nadgradljivimi orodji naberite sestavine v okolici. Raziščite vsako edinstveno regijo v dežju, snežnih zametih in pekoči vročini puščave.

Soočite se z grdimi pošastmi za njihov material
Zbiranje materialov ni enostavno, včasih boste morali svoja zanesljiva orodja spremeniti v orožje. Sodelujte v spopadih v realnem času in kuhajte različne zvarke, s katerimi se boste okrepili ali nasprotnikom in orodjem prizadejali bolezenska stanja.

Pripravite zdravila v svojem kotlu
Zbrane sestavine lahko zmešate v kotlu in iz njih pripravite zdravila, vitamine in drugo. Bolj ko boste izkušeni, bolj boste lahko izboljšali svoj kotel ... in močnejši bodo vaši eliksirji.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!