Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tmnt Arcade: Wrath Of The Mutants (Playstation 4)

Tmnt Arcade: Wrath Of The Mutants (Playstation 4)

GameMill Entertainment
PS4043
odprema čez 1-2 dni
29,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Datum izida: 23.04.2024

Na konzolah in računalnikih ponovno doživite klasično arkadno igro iz leta 2017 s 3 dodatnimi stopnjami in 6 dodatnimi bitkami z šefi! Prevzemite nadzor nad Leonardom, Michelangelom, Donatellom ali Rafaelom v tem klasičnem pretepu, ki ga je navdihnila priljubljena kultna igra Želve v času. Igrajte s prijatelji prek lokalnega sodelovanja in prevladajte nad klanom Foot ter preprečite maniakalni načrt Shredderja.

Ključne značilnosti igre:
- Ponovno doživetje klasične arkadne igre: s 3 dodatnimi stopnjami in 6 dodatnimi šefi, ki jih v klasični arkadni igri iz leta 2017 še ni bilo.

- Igrajte kot 4 želve: Iz risanke iz leta 2012: Leo, Mikey, Donnie in Raph. Premagajte horde s svojo najljubšo želvo
- Premagajte valove sovražnikov: spopadite se na 6 stopnjah, vključno z Dimenzijo X in Coney Islandom, ter v 13 bitkah z nadrejenimi na poti do zmage nad svojim arhetipom Shredderjem v njegovem lastnem brlogu
- Sprostite moč želve: poseben super napad, ki je edinstven za vsako želvo in uničuje valove sovražnikov; prikličite mutantsko podporo, da odstranite sovražnike, tako da poberete poseben zbirateljski predmet

- Lokalno sodelovanje: igrajte s prijateljem v lokalnem sodelovanju za 4 igralce

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!