Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Lara Croft And The Temple Of Osiris...

Lara Croft And The Temple Of Osiris (Playstation 4)

Eidos Montreal
PS4155
odprema čez 1-2 dni
17,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Datum izida: 29.02.2024

Lara Croft and the Temple of Osiris je nadaljevanje odmevne igre Lara Croft and the Guardian of Light in prva izkušnja sodelovanja štirih igralcev z Laro Croft. Z osupljivimi vizualnimi podobami in povsem novo zgodbo morajo igralci sodelovati pri raziskovanju templja, premagati horde sovražnikov iz egipčanskega podzemlja, reševati zvite uganke in se izogibati smrtonosnim pastem. Ves čas se bodo potegovali za zaklade, mogočne artefakte in najvišje pravice do hvalisanja.
Lara Croft and the Temple of Osiris se dogaja globoko v egiptovskih puščavah. Na novi pustolovščini mora Lara združiti moči s konkurenčnim lovcem na zaklade Carterjem Bellom ter zaprtima bogovoma Horusom in Isis, da bi premagala zlobnega boga Seta. Ko se bodo Lara in njeni spremljevalci borili z naravnimi elementi po pesku in skozi starodavne grobnice, se bodo spopadli z legendarnimi božanstvi in bitji iz mitov. Ker je na kocki usoda sveta, mora Lara pridobiti delce Ozirida in preprečiti Setu, da bi zasužnjil vse človeštvo.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!