Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Daymare: 1994 Sandcastle - Limited Edition...

Daymare: 1994 Sandcastle - Limited Edition (Playstation 4)

Meridiem Publishing
PS4778
odprema čez 1-2 dni
49,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Daymare: 1994 Sandcastle, tretjeosebna zgodbena grozljivka o preživetju, predzgodba kritiško priznane igre Daymare: 1998, igralca postavi v vlogo posebne agentke Dalile Reyes, nekdanje vladne vohunke, ki je zdaj v službi H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search). Naloga Reyesove se zdi preprosta: vstopiti v najnaprednejši eksperimentalni raziskovalni objekt v Združenih državah Amerike. Toda kdo ve, kakšne nevarnosti jo čakajo.

Zgrabite eno najbolj inovativnih in tehnološko naprednih orožij vseh časov in se pripravite na spopad z nikoli prej videnimi bitji, medtem ko se prebijate skozi vrsto strašljivo sugestivnih prizorišč, ki so pripravljena, da jih odkrijete.

V igri Daymare: 1994 Sandcastle vas čaka popolna mešanica strašnih in smrtonosnih sovražnikov, hardcore mehanike akcijske igre, okoljskih ugank, srhljivega zvočnega posnetka, obilice raziskovanja in velike doze zgoščene groze. Noben kraj ni varen, še posebej, če vas lovijo vaše nočne more.

Limited edition vključuje:

- edinstveno oštevilčeno potrdilo o pristnosti

- 3 kartice likov

- Komplet 3 priponk

- Komplet nalepk


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!