Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York...

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York + Shadows of New York - Collectors Edition (Playstation 4)

Funstock
PS4748
odprema čez 1-2 dni
69,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Ena najbolj priznanih iger RPG vseh časov oživi v interaktivnem romanu, v katerem bodo vaše odločitve zaznamovale vašo usodo. Dve razburljivi pustolovščini v edinstvenem vesolju, kjer je smrt le začetek vsake zgodbe.

V igri Coteries of New York boste ponovno odkrili New York z vidika novorojenega vampirja v temi in ujeti med boj za oblast dveh vampirskih klanov: Camarilla in Anarchs. Izberite svoj lik iz treh različnih klanov (Ventrue, Toreador in Brujah) in se soočite z odločitvami, ki bodo zaznamovale usodo zapleta in vaš odnos z drugimi liki.

Borite se za ohranitev ostankov svoje človeškosti, hkrati pa poskušajte nadzorovati svojo željo po hranjenju, sicer bo Zver, ki bije v vas, na koncu prevzela nadzor nad vami. Glede na izbiro lika in klana boste imeli različne discipline (moči), ki vam bodo pomagale v boju in določenih dialogih.

Shadows of New York je popolnoma neodvisna pustolovščina, v kateri boste igrali kot član klana Lasombra, ki je zadolžen za preiskavo smrti vodje newyorških anarhov. Poskusite ohraniti nevtralnost v mestu, ki je tik pred eksplozijo, medtem ko sodelujete z vampirji iz drugih klanov, ljudmi in drugimi bitji.

Collector's Edition igre Vampire the Masquerade vključuje:

- fizične kopije iger Coteries of New York in Shadows of New York

- USB ključek z uradnimi zvočnimi posnetki (z 28 skladbami, 9 digitalnimi bonus skladbami ter digitalnimi ozadji za namizje in mobilni telefon)

- Obojestranski artbook v trdi vezavi

- Zbirateljska škatla z ovitkom

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!