Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ghost Song (Playstation 4)

Ghost Song (Playstation 4)

Humble Games
PS4078
odprema čez 1-2 dni
29,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Niste sami. Na opustošeni luni Loriana se iz spanja prebudi dolgo speči Deadsuit - oborožen in pripravljen na boj, z jasnim spominom in jasnim namenom. Toda nekaj novega se prebuja... Odpravite se pod površje in poiščite odgovore v igri Ghost Song, atmosferični 2D pustolovščini samospoznavanja, starodavnih skrivnosti in kozmične groze. Raziskujte vijugaste jame, ki jih osvetljuje le bioluminiscenčno rastlinje, se spopadajte z nenavadnimi in mogočnimi bitji ter pridobite nove sposobnosti, ki vam bodo pomagale odkriti dolgo zakopane skrivnosti tega tujega sveta. Spustite se globoko v temo - le tako boste izvedeli (ali pa se spomnili?) resnico.

Lastnosti:
- Odkrivajte, kaj se skriva pod zemljo: Raziščite zavite nezemeljske tunele in dolgo zapuščene laboratorije v obsežnem, čudovito ilustriranem 2D svetu, navdihnjenem z metroidvanijo, polnem skrivnih soban in strašljive zgodovine.
- Okrepite se in napredujte: V globinah pridobite močno orožje in nove zmožnosti, ki spreminjajo igro, ter si tako omogočite dostop do novih plasti Lune in neobveznih skritih območij.
- Soočite se z zahtevnimi nasprotniki: Z odzivnostjo in natančnostjo se spopadite z glivičnimi nezemljani in kovinskimi lupinami Loriana. Povečajte svojo moč ter prilagodite svojo obleko in blaster z arzenalom modulov.
- Razstrelite in razbijte: osvojite značilen ritem glavnega bojevanja v obleki Deadsuit. S hitrim streljanjem z blasterjem razbijte sovražnike in povečajte toploto v sodih, ki okrepi vaše napade za bližnji boj.
- Niste sami: Niste edini, ki je ujet v tem neznanem kraju. Spoznajte zasedbo naglašenih likov in odkrijte njihove zgodbe o preživetju, pogumu, zapuščenosti in odrešitvi.

Fizična izdaja vključuje:
o Zemljevid sveta/plakat.
o digitalni zvočni zapis.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!