Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nascar 21 Ignition (Playstation 4)

Nascar 21 Ignition (Playstation 4)

Motorsport Games
PS4603
odprema čez 1-2 dni
19,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Doživite vzdušje NASCAR Cup Series s pravimi avtomobili, vozniki in progami iz sezone 2021. Privežite se in proslavite zmago s svojo ekipo na zmagovalnem odru, kjer so predstavljeni dirkači serije NASCAR Cup in prave dirkaške trofeje.

Značilnosti:
Dirkajte spletno z drugimi igralci za zabavo ali tekmujte.

V kariernem načinu, lahko ustvarite svojo NASCAR zapuščino.

Z uporabo Unreal Engine lahko igralci doživijo vzdušje NASCAR Cup Series.

Nova fizika in dinamična umetna inteligenca: s pomočjo Studia 397, dinamične umetne inteligence in še bolj poglobljene dirke bodo igralci doživeli izkušnjo igre kot nobene druge v NASCAR naslovu.

Nova barvna delavnica ponuja izjemen nivo prilagajanja, ki vam omogoča, da ustvarite svojo lastno barvno shemo NASCAR Cup Series s svojo ikonično dirkaško številko.

Vključene so uradne dirkalne proge iz sezone 2021 NASCAR Cup Series, vključno s Circuit of the Americas, Daytona Road Course in Nashville Superspeedway. Poleg tega je prisotna tudi popolnoma kurirana glasbena podlaga z umetniki, kot so MGK, Imagine Dragons, Aerosmith, Luke Combs in še več.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!