Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Labyrinth Of Galleria: The Moon Society...

Labyrinth Of Galleria: The Moon Society (Playstation 4)

NIS Europe
PS4513
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Od ustvarjalcev igre Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk prihaja novo poglavje pustolovščine raziskovanja temnic, polne šarma in skrivnosti!

Poklican s strani veličastne gospe Marte si le blodeči duh, ki čaka na svoj naslednji ukaz. S pomočjo Eureke, pomočnice gospe Marte, in vojske lutk, ki jim je duša vlila dušo, se morate spustiti v globine skrivnostnega podzemnega labirinta, v katerem mrgoli začaranih pošasti, da bi odkrili zaklade Curios, ki se skrivajo v njem!

Labirint Galleria: The Moon Society ponuja pustolovščine v temnici z novimi izboljšavami kakovosti življenja in 50 urami raziskovanja skupaj s popolnoma prilagodljivimi spremljevalci, ki bodo izpolnjevali vaše naloge. Uporabite različne pakte in lutkovne vojake, da prilagodite ekipo do 40 borcev, s katerimi se potopite v temo in odkrijete skrivnosti v Labirintu Galleria... če si upate!
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!