Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

God Of Rock (Playstation 4)

God Of Rock (Playstation 4)

Maximum Games
PS4419
odprema čez 1-2 dni
19,99 €
Z DDVDobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Skrivnostni bog rocka oživi duše največjih glasbenikov vesolja, da bi se spopadli za njegovo zabavo. Vsak glasbenik bo z novimi telesi in močmi postal tekmovalec v njegovi igri in se bo med seboj boril za glasbeno prevlado na svetovnem odru.

God of Rock združuje igranje, ki temelji na ritmu, z mehaniko borilnih iger in intenzivnimi dvoboji 1v1. Izbirate lahko med ducatom edinstvenih borcev, od katerih ima vsak svojo zasnovo, mehaniko in harmonične napade. Zmehčajte nasprotnika z izvajanjem običajnih gibov in nabiranjem števca z udarci po notah v ritmu skladbe, nato pa porabite števec za sprožitev EX in posebnih gibov, da naredite škodo in dodatno zapletete njegove skladbe. Na koncu ga končajte z uničujočim super napadom! Z napredovanjem bitke bo glasbena skladba postajala vse bolj zapletena in zahtevna, dokler ne bo ostal le en borec!

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!