Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tekken 8 - Launch Edition (PC)

Tekken 8 - Launch Edition (PC)

Bandai Namco
PCG018
odprema čez 1-2 dni
69,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Tekken 8, najnovejši del dolgometražne serije, omogoča bojevanje novi generaciji! Vsebuje kar dvaintrideset na novo zamišljenih, edinstvenih borcev in prinaša nov sistem »Heat«, s katerim boste uničili nasprotnike. Izvrstna grafika, ki izkorišča sposobnosti nove generacije konzol in grafičnih kartic, pa podrobno prikaže tako obraze kot vsak trenutek agresivnih superc. Tekken 8 vsebuje tudi dosti vsebine za samotarskega igralca in prilagajanje bojevnikov lastnim željam.


KLJUČNE PRVINE:

Borilna igra za novo generacijo: v Tekkenu 8 se spopade 32 grafično izredno podrobnih bojevnikov, med katerimi so tako novinci kot stari znanci. Zvrstijo se Paul Phoenix, King, Marshall Law, Raven in po nič manj kot petindvajsetih letih tudi Jun Kazama, med prišleki pa izstopa perujski bojevnik Azucena. Liki se pomerijo na šestnajstih ozadjih, polnih uničljivih, interaktivnih elementov.

Nova igra pomeni novo rivalstvo: v Tekkenu 8 se nadaljuje tragična saga družin Mishima in Kazama, ki z bojevanjem ogrožata ves svet. Jin Kazama se pomeri z očetom Kazuyo in uničenje se razširi po vsej obli. Po eni strani igra prinaša nore bitke in hollywoodske vmesne sekvence, po drugi pa intimne vpoglede v zgodbena ozadja posamičnih likov.

Vznemirljivo, prenovljeno igranje: Tekken 8 poudarja agresivnost in v ta namen vsebuje mehaniko »Heat«, ki omogoča vpletanje še bolj uničujočih potez. Vračajo se prvine, kot je »Rage Art«, in upoštevati je treba dele stopenj, ki razpadejo pod telesi in udarci.

Razširjen arkadni način: v enoigralskem načinu »Arcade Quest« igralci ustvarijo lasten lik in se pomerijo s konkurenti iz drugih igralnic. Med drugim se je v tem načinu mogoče dodobra naučiti igranja

Veliko možnosti za prilagoditev: naj bo lik ali celotna izkušnja, Tekken 8 nudi ogromno možnosti za prikrojevanje, saj si lahko ustvarite lasten lik in spremenite elemente na zaslonu ter glasbo.

Prednaročniki prejmejo oblačila za svojega avatarja (Paul, Mokujin, Tetsujin).

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!