Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus PRIME B550M-A/CSM...

Osnovna plošča Asus PRIME B550M-A/CSM (90MB14I0-M0EAYC)

Asus
OP183
odprema čez 1-2 dni
99,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS Prime B550M-A/CSM AMD AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

AMD B550 (Ryzen AM4) mATX z dvojnim M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, HDMI/D-Sub/DVI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in podporo za RGB Aura Sync

  • Podnožje AMD AM4: pripravljeno za procesorje Ryzen serije 5000/ serije 4000 G/ serije 3000
  • Obsežno hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH in Fan Xpert 2+
  • Izjemno hitra povezljivost: Dual M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A
  • Aura Sync RGB: vgrajena naslovna glava Gen 2 za trakove RGB LED, ki se enostavno sinhronizirajo s strojno opremo, ki podpira Aura Sync

Serija ASUS Prime je strokovno zasnovana za sprostitev celotnega potenciala platforme AMD Ryzen 3. generacije. Matične plošče serije Prime B550, se ponašajo z robustno napajalno zasnovo, obsežnimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja. Vsakodnevnim uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY zagotavljajo vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.


ASUS Control Center Express
ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev operacij IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z več kot 100 matičnimi ploščami ASUS, da zagotovi visoko kakovostno rešitev, optimizirano za TCO, za vaše poslovne potrebe.

Celotviti nadzori so temelj serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela, kar poveča vašo produktivnost.

VRM Heatsink in termalne blazinice
Hladilno telo VRM s toplotno blazinico pod njim izboljša prenos toplote iz MOSFET in dušilk za boljše hlajenje.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!