Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus PRIME X670-P-CSM...

Osnovna plošča Asus PRIME X670-P-CSM (90MB1BU0-M0EAYC)

Asus
OP048
odprema čez 1-2 dni
219,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS PRIME X670-P-CSM AM5 ATX DDR5 RGB gaming osnovna plošča

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev serije AMD Ryzen 7000. PRIME X670-P, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, obsežnimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto optimizacij delovanja prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

Povečanje zmogljivosti procesorja
AMD Precision Boost Overdrive (PBO) potisne tok in napetost za povečanje zmogljivosti. Z agresivnim prilagajanjem parametrov PBO lahko AMD-jev algoritem izkoristi robustno napajalno rešitev matične plošče za še večje povečanje zmogljivosti.


M.2 hladilnik
M.2 hladilnik poskrbi za M.2 režo, saj omogoča hlajenje, ko je to potrebno, da se v skrajnih primerih M.2 SSD ne pregreva.


Hladilniki VRM in visokokakovostne toplotne blazinice
Dva masivna hladilnika VRM in visokokakovostne toplotne blazinice izboljšajo prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!