Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus TUF B650M-PLUS GAMING...

Osnovna plošča Asus TUF B650M-PLUS GAMING (90MB1BG0-M0EAY0)

Asus
OP196
odprema čez 1-2 dni
218,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS TUF GAMING B650M-PLUS osnovna plošča zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja s trdno in stabilno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da zagotovljeno prenesejo razmere, kjer druge morda ne bi uspele. Estetsko, model vključuje robustne, temne in geometrijske elemente oblikovanja, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.


2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb Ethernet dvigne vašo povezavo LAN na višji nivo z izboljšavo pasovne širine do 2,5-krat. Z LAN kablom lahko izkoristite omrežno nadgradnjo za bolj gladko igranje iger brez zaostankov, takojšnje pretakanje videoposnetkov visoke ločljivosti in uživanje v hitrejših prenosih datotek.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!