Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus PRIME B650-PLUS...

Osnovna plošča Asus PRIME B650-PLUS (90MB1BS0-M0EAY0)

Asus
OP176
odprema čez 1-2 dni
192,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS PRIME B650-PLUS AMD AM5 ATX DDR5 HDMI/DP osnovna plošča

Osnovne plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev AMD Ryzen serije 7000. PRIME B650-PLUS, ki se ponaša z robustno napajalno zasnovo, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto optimizacij delovanja prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

FLEKSIBILNOST
Obširne kontrole oblikujejo temelj ASUS PRIME serije. PRIME B650 osnovna plošča opremljen s fleksibilnim orodjem za nastavljanje vseh vidikov vašega sistema, omogočajo regulacijo uč inkovitosti za idealno usklajevanje vašega dela do maksimalne produktivnosti.

HLAJENJE
Prime B650 serija je ustvarjena z multi vgrajenih odvodniki toplote in vrsto hibridnih ventilatorskih glav ter s tem omogoča, da vaša plošča ostaja hladna in stabilna pod intenzivno obremenitvijo.

ZMOGLJIVOST
PRIME B650 serija je narejena, da zdrži visoko obremenitev jeder in visoke zahteve pasnovne širine AMD procesorjev. ASUS B650 osnovne plošče omogočajo vse kjučne lastnosti za izboljšanje dnevne produktivnosti, tako da je vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in fleksibilnimi opcijami prenosa podatkov.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!