Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus Strix Z790-A GAMING WIFI D4...

Osnovna plošča Asus Strix Z790-A GAMING WIFI D4 (90MB1CN0-M0EAY0) LGA1700

Asus
OP141
odprema čez 1-2 dni
271,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4
ROG Strix Z790-A, ki je dobro podkovan s stilom, zmogljivostjo, hlajenjem in povezljivostjo, izžareva dobro zaokroženo ravnovesje znotraj in zunaj.

Robusten VRM z močnimi srebrnimi hladilniki udobno artikulira moč za najnovejše procesorje Intel 13. generacije Core.

PCIe 5.0, WiFi 6E in hitri USB poudarijo tekočnost plošče v različnih disciplinah.

VSESTRANSKA ZMOGLJIVOST
Robustno napajanje, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje povzdignejo vsako zgradbo z ROG Strix Z790-A v središču.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

OPTIMEM III
OptiMem III omogoča, da pomnilniški kompleti delujejo pri nižjih zakasnitvah, zmanjšanih napetostih in delujejo pri višjih frekvencah.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

Realtek 2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb ethernet poveča vašo žično povezavo z do 2,5-kratno izboljšavo v primerjavi s standardnimi ethernetnimi povezavami za hitrejši prenos datotek, bolj gladko igranje iger brez zamika in pretakanje videa v visoki ločljivosti.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!