Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus TUF B550M-PLUS GAMING WIFI...

Osnovna plošča Asus TUF B550M-PLUS GAMING WIFI II (90MB19Y0-M0EAY0)

Asus
OP202
odprema čez 1-2 dni
161,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS TUF B550M-PLUS AMD S-AM4 MATX DDR4 WIFI II gaming osnovna plošča

  • AMD B550 (Ryzen AM4) mikro ATX igralna matična plošča s PCIe 4.0, dvojnim M.2, 10 napajalnimi stopnjami DrMOS, Wi-Fi 6, 2,5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type -C, BIOS FlashBack in podpora za osvetlitev Aura Sync RGB
  • Vtičnica AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000
  • Izboljšana rešitev za napajanje: 8+2 napajalnih stopenj DrMOS, konektor ProCool, vojaške komponente TUF in DIGI+ VRM za največjo vzdržljivost
  • Celovito hlajenje: hladilniki VRM, hladilnik brez ventilatorja PCH, hladilnik M.2, hibridne glave ventilatorja in pripomoček Fan Xpert 2+
  • Izjemno hitra povezljivost: podpora PCIe 4.0 M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C
  • Narejeno za spletne igre: Wi-Fi 6, Realtek 2,5 Gb Ethernet in TUF LANGuard
  • Dvosmerno odpravljanje hrupa AI: zmanjša hrup v ozadju iz mikrofona in avdio izhoda za kristalno čisto komunikacijo v igrah ali video konferencah.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II destilira bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno rešitvijo za napajanje in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja izjemno zmogljivost z neomajno stabilnostjo pri igranju iger.

Ko gradite z matično ploščo TUF Gaming, imate koristi tudi od TUF Gaming Alliance sodelovanja ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo gradnjo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II ponuja popoln, visoko zmogljiv paket za igranje iger z dolgim seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultra hitrim omrežjem za bolj gladko spletno igranje, neokrnjenim zvokom s pozicijskimi namigi za igranje FPS in vgrajeno RGB osvetlitvijo, ki se sinhronizira. s priloženimi dodatki, ki vam pomagajo ustvariti osebno igralno vzdušje.

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!