Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Masažna blazina RENPHO PEU-RF-BM076-WH

Masažna blazina RENPHO PEU-RF-BM076-WH

RENPHO
GA318
odprema čez 1-2 dni
186,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

RENPHO masažer za hrbet, masažna blazinica Shiatsu s funkcijo toplote in vibracij, nastavljiva po višini in masažna blazinica v obliki črke S, električni masažer za vrat in ramena, bela. Masažna blazina za celoten hrbet in vrat - Prenosni masažni stol združuje funkcije shiatsu, gnetenja, valjanja, gnetenja, vibracij in ogrevanja, ki vam pomagajo popolnoma odpraviti utrujenost in stres ter vam zagotoviti masažno izkušnjo, podobno spaju.

Nastavljiva blazina za vrat in masaža spodnjega dela hrbta - masažni stol za hrbet in vrat ima 4 edinstvena vozlišča za masažo vratu, ki globoko masirajo vrat in ramo. Masažna blazina je navpično nastavljiva, tako da ustreza večini članov vaše družine, ne glede na višino. Ta masažer za hrbet lahko masira najnižji položaj pasu, da se sprostite.

Ergonomska masaža hrbta v obliki črke S - Ergonomska masažna blazina S-Shape se udobneje prilega hrbtu in ima večji predel za masažo, zaradi česar je učinek masaže bolj obsežen.

Shiatsu masaža s polnim hrbtom vratu s toploto - masaža Shiatsu z opcijsko toplotno funkcijo doda nežno toploto za sprostitev. 3 masažne cone hrbta, med katerimi lahko izbirate: poln hrbet, zgornji del hrbta in spodnji del hrbta. Funkcija spot vam omogoča, da usmerite gnetilna vozlišča na določena območja za natančno sprostitev. Pomirite mišice.

Popolno darilo -Ta masažni stol je popolno darilo za očetov dan, za moža, fanta, ženo ali moža in vse vaše ljubljene za rojstni dan, zabavo ali božič. Če uporabljate masažer hrbta 30 minut na dan, se bo zdravje telesa izboljšalo. Še posebej za starejše. Najboljša izbira kot darilo za starše.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!