Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Senčnik SONGMICS GSA160TG

Senčnik SONGMICS GSA160TG

SONGMICS
DOM597
odprema čez 1-2 dni
85,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Terasna tenda za zaščito: Ta stranska tenda vas varuje pred pogledi sosedov; zdaj lahko neovirano uživate zajtrk na terasi; opremljena je s protiprehodnim ročajem za varnost 2 načina namestitve droga: Pritrdite nosilec na tla in vstavite podnožje droga v nosilec na tleh, ali pa preprosto pritrdite drog neposredno na tla za bolj trajno možnost

Robustna in odporna proti rjavenju: Droga in ohišje te tende sta izdelana iz visokokakovostnega železa za močno podporo, prašno lakirana površina pa ju ščiti pred rjavenjem in korozijo

Premium platno: Gosto platno s težo 220 g/㎡ dobro ščiti vašo zasebnost; poleg tega je prestalo test obstojnosti barv pri TÜV Rheinland (poročilo št. 180115798a 001, lastnik poročila: dobavitelj)

Kaj prejmete: Stranska tenda SONGMICS 160 x 300 cm za zaščito zasebnosti na balkonu ali terasi in podrobna navodila, ki vam prihranijo čas pri namestitvi.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!