Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Sharkoon VS8 RGB, črno

Ohišje Sharkoon VS8 RGB, črno

SHARKOON
OH188
odprema čez 1-2 dni
68,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON VS8 RGB midiATX okno črno ohišje


Kdor rad pokaže zmogljivost, ne glede na to, ali je na zaslonu ali v ohišju, bo našel idealen ATX midi stolp z VS8 RGB. Kljub svojim kompaktnim dimenzijam je to ohišje za računalnik primerno za visoko zmogljivo strojno opremo zaradi velikodušne notranjosti in namestitvenega prostora za skupno šest ventilatorjev ali dva sočasna radiatorja. Zahvaljujoč premišljeno oblikovani notranjosti je prostor tudi za večje grafične kartice, hladilnike procesorjev in napajalne enote. Poleg tega je prostora za do šest 2,5-palčnih diskov SSD za na tisoče gigabajtov podatkov.

Možnosti pametnega hlajenja - z zrakom ali vodo
Za sprednjo ploščo sta že vnaprej nameščena dva 120 mm ventilatorja. Na zadnji plošči jih dopolnjuje vnaprej nameščen RGB LED 120 mm ventilator, ki odvaja segret zrak skozi zadnji del ohišja. Po potrebi je za sprednjo ploščo prostor za še en 120 mm ventilator, pod zgornjo ploščo pa še dva 120 mm ali 140 mm ventilatorja. Alternativno je VS8 RGB zasnovan tudi za hkratno delovanje dveh radiatorjev: 360 mm radiator bo našel prostor na sprednji strani ohišja, medtem ko je istočasno mogoče namestiti 280 mm radiator pod zgornjo ploščo.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!