Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Antec DF800 FLUX (0-761345-80081-5)

Ohišje Antec DF800 FLUX (0-761345-80081-5)

Antec
OH252
odprema čez 1-2 dni
125,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ANTEC DF800 FLUX ARGB Mid-Tower okno gaming črno ohišje

Povsem novo gaming ohišje Dark Fleet DF800 FLUX Mid-Tower ATX ustvarja drugačen vizualni učinek s svojim geometrijskim mrežastim dizajnom. DF800 FLUX nudi najboljšo predstavitev vaše igralne opreme s  stransko ploščo iz kaljenega stekla.

Zakaj nova rešitev za hlajenje?
Ko sta Intel in AMD predstavila svoje najnovejše procesorje, vsi zagotavljajo izjemne zmogljivosti in boljšo produktivnost. To pa zahteva, da je treba nadgraditi tudi druge komponente, zlasti toplotno zmogljivost. Za obvladovanje toplote je Antec razvil revolucionarno strukturo za pretok zraka, ki zagotavlja izboljšano in zmogljivo rešitev za hlajenje vašega sistema. Platforma F-LUX.

Patentirana platforma F-LUX
Kaj je platforma F-LUX? Definicija FLUX-a je Flow Luxury. Platforma F-LUX je nova vodilna in visoko učinkovita zasnova podjetja Antec z napredno strukturo ohišja za odličen pretok zraka v kombinaciji z vključenimi ventilatorji 5x 120 mm. Osrednji cilj je bilo izboljšati zmogljivost hlajenja grafične kartice.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!