Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Sharkoon M30 RGB, črno

Ohišje Sharkoon M30 RGB, črno

SHARKOON
OH298
odprema čez 1-2 dni
91,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON M30 RGB računalniško ohišje ima prefinjen izgled z veliko mrežasto sprednjo ploščo. V notranjosti je dovolj prostora za precejšnjo količino strojne opreme, ki omogoča izdelavo zmogljivih igralnih računalnikov ali zanesljivih pisarniških računalnikov. Temperatura v M30 RGB ostaja optimalna zahvaljujoč mrežasti sprednji plošči in možnosti namestitve 360 mm radiatorja za sprednjo ploščo ali pod zgornjo ploščo. Stranska plošča iz kaljenega stekla pa ponuja pogled v notranjost

RGB osvetlitev
M30 RGB je opremljen s številnimi možnostmi hlajenja. V ohišje ATX lahko namestite do sedem ventilatorjev. 120 mm PWM ventilator je že nameščen za sprednjo ploščo, 120 mm RGB PWM ventilator pa je vnaprej nameščen na zadnji plošči. Zahvaljujoč krmilniku RGB je lahko notranjost ohišja osvetljena z različnimi svetlobnimi učinki, ki jih je mogoče videti skozi stransko ploš čo iz kaljenega stekla.

Brezčasen dizajn
Z mat črnimi zaključki in minimalističnim dizajnom ima M30 Black brezčasen videz, ki bo ustrezal skoraj vsem uporabnikom. To poudarja sprednja ploš ča z veliko mrežasto površino. Zaobljeni robovi poudarjajo subtilen dizajn, obenem pa sprednja plošča omogoča, da v ohišje vstopi velika količina zraka.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!