Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ohišje Inter-Tech IT-3306 CAVY

Ohišje Inter-Tech IT-3306 CAVY

Inter-Tech
OH219
odprema čez 1-2 dni
51,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

IT-3306 Cavy - RGB gaming ohišje

IT-3306 Cavy z dvema integriranima LED trakoma ARGB spredaj in standardnim 120-milimetrskim ventilatorjem ARGB ponuja dostojno osnovno opremo za vsak igralni računalnik in pušča dovolj prostora za nadgradnje. Osvetlitev se krmili prek vgrajenega LED stikala ali preko 3pin 5V RGB priključka na matični plošči.

Prosojna akrilna stranska plošča ponuja odličen pogled na vgrajeno strojno opremo in pospeši bitje vsakega igralca. Na voljo je skupaj sedem dodatnih prostorov za ventilatorje, ki lahko prispevajo k dobro premišljenemu konceptu prezračevanja. V ločenem predoru za napajanje, poleg ležišča za napajanje, sta dva prostora za 3,5 -palčne trde diske, ki sta lahko opremljena z gumijastimi odbojniki, da se izognete nadležnim vibracijam na ohišju. Filtri za prah na vrhu in na dnu ohišja ohišja, ki jih je enostavno odstraniti in očistiti.

- Dva integrirana LED traka ARGB spredaj
- 1x 120 mm ventilator ARGB
- Prosojna akrilna stranska plošča
- 3pin priključek za RGB 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!