Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

MS Office 365 Personal Slo FPP 1-letna...

MS Office 365 Personal Slo FPP 1-letna naročnina QQ2-00083 (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDri

Microsoft
MS102
odprema čez 1-2 dni
63,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Personal, ki  vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. medij ni priložen.

Vključeni programi: Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza - s tipkovnico, peresom ali zaslonom na dotik.

Dostop, kjerkoli ste: Pridobite 1 TB prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive v oblaku za dokumente, fotografije in videoposnetke, tako da jih lahko uredite in souporabljate z drugimi v vseh svojih napravah in kjerkoli ste.
Vedno povezani s Skypom: Ostanite v stiku s prijatelji in družinskimi člani po vsem svetu s 60 minutami mesečne naročnine za klice Skype. Naročnino za klice Skype lahko uporabljate za klice na š tevilke mobilnih in stacionarnih telefonov v vseh napravah, v katerih imate nameščen Skype, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon, tablični računalnik, televizor ali drugo napravo.
Vedno z najnovejšimi posodobitvami: Če imate aktivno naročnino na zbirko Office 365 Personal, vam ni treba nadgrajevati zbirke Office, ker imate vedno dostop do najnovejših programov zbirke Office, funkcij in storitev.
Microsoftova podpora: Kot naročniku storitve Office 365 vam je takoj na voljo brezplačna pomoč Microsoftovih strokovnjakov po telefonu ali v klepetu.

Office 365 Personal je namenjen samo za domače uporabnike!

Namestitev:
Office 365 Personal omogoča namestitev na 1 osebni računalnik in 1 tablični računalnik.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!