Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Outward - Definitive Edition (Nintendo Switch)

Outward - Definitive Edition (Nintendo Switch)

Plaion
NSW277
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Datum izida: 28.03.2024

Outward prinaša poglobljeno RPG izkušnjo v kombinaciji s preživetvenim igranjem, ki je izziv za najbolj zagrete gamerje.

Kot navaden pustolovec se ne boste morali le skriti ali braniti pred grozečimi bitji, temveč se boste morali spopasti tudi z nevarnimi okoljskimi razmerami, se zaščititi pred nalezljivimi boleznimi, poskrbeti za dovolj spanca in ostati hidrirani. Podajte se na nevarne ekspedicije po neukročenih deželah, da bi dosegli nova mesta, opravili različne misije in odkrili skrite temnice, v katerih se plazijo strašni sovražniki.

Da bi preživeli v osupljivem, a smrtonosnem svetu Auraja, morate biti spretni... in pripravljeni. Razvijajte učinkovite strategije za premagovanje sovražnikov in ne zanemarite svojih osnovnih potreb ter svoje potovanje delite s spletnim prijateljem.
Outward Definitive Edition vključuje oba dodatka DLC, The Soroboreans in The Three Brothers,ter novo orožje, temnice, edinstveno mehaniko dodatkov DLC in izboljšave kakovosti življenja. Pustolovci, zdaj je vaša najboljša priložnost, da svet Auraja raziskujete na poti!
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!