Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Mario + Rabbids Sparks Of Hope (Nintendo Switch)

Mario + Rabbids Sparks Of Hope (Nintendo Switch)

UbiSoft
NSW554
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Mario, Rabbid Peach in njihovi prijatelji se vračajo na novo pustolovščino vesoljskih razsežnosti! Cursa, skrivnostna in zlonamerna entiteta, išče energijo, da bi uresničila svoje nečedne načrte, s čimer galaksijo pahne v kaos. S svojim zlobnim vplivom sprevrača planete in je odločena, da bo porabila vso energijo Iskric, nenavadnih bitij, ki so nastala z združitvijo Lum in Rabidov, ter uničila vse, ki ji stojijo na poti. Da bi v galaksiji vzpostavili red in rešili Iskre, se Mario in prijatelji na potovanju po skrivnostnih in vedno znova presenetljivih planetih združijo z junaki Rabbids.

Pridružite se jim na njihovi pustolovščini, da bi se spopadli s Kursom in njegovimi nevarnimi pribočniki, medtem ko raziskujejo različne planete, polne nenavadnih prebivalcev in smešnih skrivnosti. Premagajte sovražnike v inovativnem bojnem sistemu, ki združuje potezno taktiko in akcijo v realnem času. Ko ta neverjetna ekipa združi moči z ogromno energijo Iskric, je vse mogoče... v dobrem ali slabem!

Samo najbolj ekstravagantna ekipa junakov lahko ponovno prižge iskre upanja po vsej galaksiji!


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!