Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Lords Of The Fallen (Playstation 5)

Lords Of The Fallen (Playstation 5)

CI Games
PS5425
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Ali imate vse potrebno, da premagate soigralce in postanete edini preživeli?

V igri Survivor: Castaway Island se pripravite na največji preizkus preživetja kot v televizijski oddaji! Ko boste krmarili po zahrbtni pokrajini, se boste morali zanesti na svoj preživetveni instinkt in strategijo, da boste še naprej konkurenčni. Vsaka vaša odločitev bo odločilna za vašo usodo. Ste dovolj zviti, strateški in neusmiljeni, da boste prelisičili, preigrali in preživeli svoje nasprotnike?

Za preživetje poiščite vire in sklenite zavezništva z drugimi potniki, vendar ne pozabite, da je v igri Survivor težko pridobiti zaupanje. Pametno izbirajte zaveznike in pazite na izdajo. V ekipnih ali individualnih izzivih se boste morali potruditi do skrajnih meja, da vas ne bi izločili z otoka.

Ena napačna poteza in pustolovščine je konec. Na kocki je vaše preživetje in le najmočnejši bodo prišli do konca. Imate vse, kar je potrebno, da ostanete zadnji in postanete edini preživeli? Izziv se je začel!
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!