Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Skull Island: Rise Of Kong (Nintendo Switch)

Skull Island: Rise Of Kong (Nintendo Switch)

GameMill Entertainment
NSW456
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Odpravite se na tretjeosebno akcijsko pustolovščino, da bi maščevali smrt svojih staršev, ki jo je povzročil največji alfa plenilec: Gaw. Premagajte napade prvinskih zveri in premagajte sluge svojega sovražnika, da bi postali legitimni kralj Skull Islanda. Potujte po skrivnostnem otoku in razkrivajte zgodovino ter vse skrivnosti, ki jih ponuja otok. Naleteli boste na močvirja, slapove, džunglo in jame, polne lobanj, ki dajejo moč flori in favni otoka.

  • Izkusite začetke osirotelega Konga, ko se preobrazi v popolnoma odraslega kralja Skull Islanda.
  • Sprostite Kongov bojni bes in z uničujočimi kombinacijami nadvladajte divje služabnike Gawa
  • Sovražnike pošljite v beg, ko sprostite Kongov vreščeče rjovenje in jim z edinstvenimi zaključnimi napadi zadenete zadnji udarec.
  • Odkrijte legende Skull Islanda, ko odkrivate zbirateljske predmete, odklepate skrivnostna območja otoka in spoznavate zgodovino otočanov, eksotično floro in favno ter bogato zgodovino Kongov
  • Povzdignite Konga do novih višin s posebnimi dogodki in različnimi boji z nasprotniki, ki odpirajo njegov polni bojni potencial
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!