Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

NAS naprava Synology DS423

NAS naprava Synology DS423

Synology
NAS063
odprema čez 1-2 dni
436,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SYNOLOGY DS423 NAS strežnik z možnostjo vgradnje 4 diskov je namenjen domači uporabi in manjših podjetij za shranjevanje in skupno rabo fotografij, videoposnetkov in dokumentov.

Ustvarite zasebni hub v oblaku za svoje podatke
Uvozite in sinhronizirajte podatke, razpršene po osebnih računalnikih, Mac, telefonih in zunanjih napravah za shranjevanje. Uvedite dobro organizirano upravljanje datotek za vaše podjetje.

Dostop do več naprav
Varno in enostavno brskajte po datotekah, dostopajte, urejajte in delite z drugimi prek, mobilnega telefona ali spletnega brskalnika. Uporabite intuitivno skrbniško orodje za sledenje in nastavitev dovoljenj za datoteke ter nadzor dostopa do dokumentov, datotek in drugih podatkov.

Shranjujte, delite in zaščitite
Upravljajte vse svoje dokumente, slike in druge datoteke, varnostno kopirajte aplikacije in naprave ter zaščitite svojo lastnino s profesionalnim video nadzorom.

Večplastno varnostno kopiranje
Izkoristite rešitve Synology za varnostno kopiranje vseh podatkov, shranjenih na vašem DS423, na sekundarni strežnik, zunanjo napravo za shranjevanje ali oblak.

Prilagodljive varnostne kopije zunaj spletnega mesta
Varnostno kopirajte svojo napravo Synology, vključno s sistemskimi nastavitvami, aplikacijami in datotekami v skupni rabi, prihranite prostor z deduplikacijo podatkov in shranite kopije na več ciljev.

Intuitiven video nadzor
Zavarujte svoj dom ali podjetje z zmogljivo rešitvijo za spremljanje, arhiviranje in analizo posnetkov.

Široka združljivost naprav
Povežite do 30 kamer IP tako, da izbirate med več kot 8.300 potrjenimi modeli ali napravami ONVIF.

Dostop od kjerkoli
Spremljajte video tokove v realnem času prek spletnih brskalnikov, namiznih odjemalcev ali mobilnih aplikacij za zaščito vaših prostorov 24/7. Nastavite opozorila, da boste obveš čeni o sumljivi dejavnosti.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!