Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
PC PCplus Gamer (145137) Ryzen 5 5500 16GB 1TB...

PC PCplus Gamer (145137) Ryzen 5 5500 16GB 1TB NVMe SSD GeForce RTX 3050 6GB Windows 11

PCplus
PC027
odprema čez 1-2 dni
749,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PCplus Gamer gaming namizni računalnik je popolna kombinacija moči, zmogljivosti in zabave za ljubitelje iger. Opremljen je z osnovno ploščo ASUS A520M PRIME, ki zagotavlja stabilnost in zanesljivost delovanja. Procesor AMD Ryzen 5 5500 je pravi zmogljivostni motor, ki bo poganjal vse najnovejše igre in aplikacije. Pomnilnik 16GB DDR4 s hitrostjo 3200 MHz omogoča hitro in tekoče delovanje sistema, medtem ko SSD 1 TB M.2 PCIE NVMe poskrbi za bliskovito hitro nalaganje iger in vseh potrebnih datotek.

Grafična kartica GeForce RTX 3050 6GB DDR6 je sposobna prikazati vrhunsko grafiko in fluidne slike, ki bodo navdušile vaše oči. Ta namizni računalnik je samo za resne igralce, ki želijo natanč nost in gladkost pri igranju. Ohišje Antec poskrbi za čudovit videz s svojimi RGB osvetljavami.

Vse skupaj tvori idealno kombinacijo komponent, ki bodo zadovoljile zahtevne gamerje. Prepustite se vrhunski grafiki in neverjetni zmogljivosti ter postanite pravi vladar iger!

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!