Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PC PCplus E-Machine (145783) i5-14400 16GB 1TB...

PC PCplus E-Machine (145783) i5-14400 16GB 1TB NVMe SSD Windows 11 Home

PCplus
PC460
odprema čez 1-2 dni
698,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PCplus E-machine namizni računalnik  je narejen za domačo in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je  CE certificiran  s strani Slovenskega inštituta za kakovost. Kot dokaz učinkovitega delovanja nižje porabe električne energije nosi tudi mednarodni znak  Energy Star. Osebni računalnik PCplus E-machine z Intel Core i5 procesorjem 14. generacije je namenjen za pisarniško uporabo doma ali v podjetju.

Osrednji del je  6-jedrni Intel Core i5-14400 procesor. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi  16 GB kakovostnega DDR4  pomnilnika. Vgrajen je  1 TB NVMe SSD  za bliskovit zagon sistema in pisarniških programov. Celotni paket zaključuje privlačno, kakovostno in kompaktno ohišje. Poleg tega ima računalnik naložen operacijski sistem Windows 11 Home, zato lahko takoj pričnete z delom.

V paketu računalnika je priložen tudi komplet USB žična slovenska tipkovnica in miška.


PCplus računalniki so  CE certificirani  za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!