Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PC PCplus I-net (145596) Ryzen 5 5600G 8GB...

PC PCplus I-net (145596) Ryzen 5 5600G 8GB 512GB NVMe M.2 SSD miška tipkovnica Windows 11 Home

PCplus
PC384
odprema čez 1-2 dni
457,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PCPLUS i-NET Ryzen 5 5600G 8GB 512GB NVMe M.2 SSD miška tipkovnica Windows 11 Home namizni računalnik

 

PCplus i-NET je popoln računalnik za vašo družino! Zasnovan je za enostavno uporabo in vam omogoča, da izpolnite vse vaše računalniške potrebe.

Opremljen je z zmogljivim AMD procesorjem Ryzen 5 5600G, ki vam omogoča, da opravljate več nalog hkrati brez zapoznelih odzivov. Tako lahko brez težav brskate po spletu, gledate filme, igrate igre in še veliko več.

S tem računalnikom boste postali mojster večopravilnosti! Osnovna plošča ASUS A520M-K PRIME zagotavlja stabilno delovanje in visoko zmogljivost, medtem ko 8 GB RAM-a skupaj s SSD pogonom 512GB omogoča, da se vaši programi hitro zaženejo in delujejo gladko.

PCplus i-NET pa ni le zmogljiv, temveč tudi prijazen do okolja. Napajalnik ATX 400W 12V CES-400B, ki je del računalnika, ima certifikat 80+ Bronze, kar pomeni, da porabi manj energije in s tem zmanjšuje vaš vpliv na okolje.

Ohišje Intert Micro ATX W/O PSU IT-6505 je zasnovano tako, da se bo lepo podal k vsaki pisalni mizi ali kotičku v vašem domu. Ne le, da je privlačen na pogled, temveč je tudi enostaven za uporabo in vzdrževanje.

PCplus i-NET je popoln družinski računalnik, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe po spletnem brskanju, multimediji in občasnem igranju iger. Je zanesljiv partner, ki ga boste lahko uporabljali več let. Ne čakajte več, zagrabite svoj PCplus i-NET in odkrijte svet računalništva na najbolj enostaven način!

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!