Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

PC PCplus E-Office (145597) i3-10100 8GB 512GB...

PC PCplus E-Office (145597) i3-10100 8GB 512GB NVMe SSD

PCplus
PC372
odprema čez 1-2 dni
381,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

PCplus e-office namizni računalnik je narejen za domačo in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE certificiran s strani Slovenskega inštituta za kakovost. Kot dokaz učinkovitega delovanja nižje porabe električne energije nosi tudi mednarodni znak 80 Plus Bronze. Osebni računalnik PCplus e-Office z i3-10100 procesorjem je namenjen za zahtevnejšo poslovno pisarniško uporabo ali uporabo doma.

Osrednji del je Intel Core i3-10100 procesor. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 8 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vgrajen je 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in pisarniških programov. Celotni paket zaključuje privlačno, kakovostno in kompaktno ohišje.

V paketu računalnika je priložen tudi komplet USB žična slovenska tipkovnica in miška.

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!