Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Mrežna kartica TP-Link Archer TX55E, AX3000

Mrežna kartica TP-Link Archer TX55E, AX3000

TP-Link
ETA002
odprema čez 1-2 dni
32,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Archer TX55E AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 PCI mrežna kartica

  • Neprekosljiva hitrost Wi-Fi 6 - premaguje gigabitno mejo s hitrostjo do 2402 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2,4 GHz)
  • Gladka izkušnja-75 % manjša zakasnitev zagotavlja izjemno odzivno igranje iger, neprekinjeno video klepetanje in nemoteno pretakanje v živo
  • Zanesljive povezave-čipovski nabor Intel® Wi-Fi 6 prinaša hitrejši in čistejši Wi-Fi, da v celoti izkoristite potencial svojega usmerjevalnika Wi-Fi 6
  • Širša pokritost s signalom - z dvema zunanjima antenama z visokim izkoristkom, ki zagotavljata večjo pokritost in večjo stabilnost, se povežite z omrežjem Wi-Fi v več delih svojega doma
  • Bluetooth 5.2-Najnovejša tehnologija Bluetooth zagotavlja večjo hitrost in širšo pokritost kot prejšnja različica
  • Izboljšana varnost-Najnovejše varnostne izboljšave WPA3 zagotavljajo izboljšano zaščito pri varnosti osebnih gesel
  • Natančna izdelava-specializirano hladilno ohišje in pozlačitev sta izdelana za večjo stabilnost in zanesljivost tudi v vročih okoljih
  • Povratna združljivost - popolna podpora standardom 802.11ac/a/b/g/n

Izkušnja izjemno hitrega omrežja Wi-Fi
Najnovejši standard Wi-Fi, Wi-Fi 6, zagotavlja izjemno hitrost, izjemno nizko zakasnitev in neprekinjeno povezljivost, tako da lahko uživate v hitrejšem prenosu, bolj gladkem pretakanju in bolj poglobljenem igranju iger.

Bodite korak pred drugimi
1024-QAM in pasovna širina 160 MHz zagotavljata zmogljiv in neprekinjen Wi-Fi, da v celoti izkoristite potencial svojega usmerjevalnika Wi-Fi 6.

Doseganje hitrosti, ki so 3? višje od standardnih AC Wi-Fi, poganja računalnik do največje zmogljivosti, tako da vaša nastavitev drži korak z vašimi čeljustnimi spretnostmi.

Takojšen odziv
Revolucionarna tehnologija OFDMA zmanjša zamik za do 75 %. Uživajte v izjemno odzivnem igranju iger v realnem času ali poglobljenih izkušnjah navidezne resničnosti

Antene z visokim izkoristkom za širšo pokritost
Dve močni anteni z visokim izkoristkom signala močno razširita obstoječo pokritost Wi-Fi in omogočata hitro in nemoteno spletno izkušnjo na večji razdalji.

Združljiv z Bluetooth 5.2
Najnovejša tehnologija Bluetooth 5.2 dosega 2? višje hitrosti in 4? večjo pokritost kot tehnologija Bluetooth 4.2, zato je popolnoma usklajena z igralnimi krmilniki, slušalkami, tipkovnicami in drugimi napravami Bluetooth.

Najsodobnejša varnost
WPA3, najnovejši varnostni standard za omrežja, zagotavlja varnejše in bolj individualno šifriranje osebnih gesel, ščiti vaše omrežje pred vdori v brezžično omrežje in zagotavlja, da je vaš a brezžična povezava med brskanjem po spletu in spletnim nakupovanjem popolnoma varna.

Več naprav, manj zastojev
OFDMA ustvarja ločene segmente kanalov za komunikacijo naprav, MU-MIMO pa omogoča hkratno sprejemanje podatkov več odjemalcev. Kombinacija teh tehnologij zagotavlja, da ima računalnik močno, učinkovito brezžič no povezljivost brez zamikov ob istem času, ko komunicirajo vse druge naprave.

Domiselna izdelava za popolno zmogljivost
Izdelan je s posebnim hladilnikom, ki izboljša stabilnost in zanesljivost tudi v vročih okoljih. Skrbna pozornost vsaki podrobnosti, kot je pozlačitev vsakega kontaktorja, ki preprečuje oksidacijo, zagotavlja vrhunsko omrež no izkušnjo.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!