Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco M4...

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco M4 (3pack), AC1200

TP-Link
WFA098
na zalogi
125,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK AC1200 Deco M4 uporablja sistem enot, za doseg brezhibne pokritosti brezžičnega omrežja v celotnem domu. Z napredno tehnologijo Deco Mesh enote sodelujejo pri oblikovanju enotnega omrežja z enim samim omrežnim imenom. Naprave samodejno preklapljajo med napravami Decos, ko se premikate po vašem domu za najhitrejše možne hitrosti.

Deco M4 zagotavlja Wi-Fi na površini do 180 kvadratnih metrov (različica EU). Če to ni dovolj, preprosto v omrežje dodajte več Deco enot, da povečate pokritost. Deco M4 zagotavlja hitre in stabilne povezave s hitrostjo do 1167 Mb / s in deluje z glavnim ponudnikom internetnih storitev (ISP) in modemom. Deco lahko obvladuje promet tudi iz najbolj obremenjenih omrežij, ki zagotavljajo povezave brez zamud za do 100 naprav. Starševski nadzor omejuje spletni čas in blokira neprimerne spletne strani v skladu z edinstvenimi profili, ustvarjenimi za vsakega družinskega člana. Namestitev je preprosta z aplikacijo Deco, ki vas vodi skozi vsak korak.

2 v 1 način - način usmerjevalnika (router) in dostopne točke
Prilagodljiv in večnamenski sistem Deco M4 vključuje različne funkcije, ki mu omogočajo, da služi kot usmerjevalnik ali dostopna točka. Preprosto izberite način za svoje dejanske omrežne zahteve in izkoristite največjo prilagodljivost brezžičnega omrežja.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!