Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Monitor Asus 27"/68cm VY279HF, 1920x1080,...

Monitor Asus 27"/68cm VY279HF, 1920x1080, 1300:1, 250 cd/m2, 1ms

Asus
MO128
odprema čez 1-2 dni
149,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS VY279HF 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD HDMI gaming monitor

  • 27" monitor FHD IPS s frekvenco osveževanja 100 Hz za gladko gledanje videa in sproščeno igranje iger.
  • Tehnologija SmoothMotion s frekvenco osveževanja do 100 Hz in MPRT 1 ms odpravlja sledenje ter zagotavlja ostro in jasno predvajanje videa ter vsakodnevno uporabo
  • Prilagodljiva sinhronizacija zagotavlja tekoče vizualne podobe brez artefaktov pri kateri koli hitrosti sličic
  • Antibakterijska obdelava zavira razvoj bakterij in gliv na okvirju monitorja in tipkah.
  • Tehnologija Eye Care Plus vključuje način Color Augmentation, ki uporabnikom s pomanjkljivim barvnim vidom pomaga pri boljšem razlikovanju med barvami, Rest Reminder pa uporabnikom pomaga upravljati čas pred zaslonom.

Gaming monitor ASUS VY279HF Eye Care je zasnovan z mislijo na vaše zdravje. Vsebuje tehnologijo ASUS Eye Care Plus, antibakterijsko obdelavo okvirjev in tipk ter napreden panel IPS FHD, ki zagotavlja izjemne slike. Idealno za e-učenje, delo ali zabavo, kombinacija frekvence osveževanja 100 Hz in tehnologije Adaptive-Sync zagotavlja, da boste uživali v dosledno gladkih vizualnih podobah s katero koli vsebino.

Hitrost osveževanja 100 Hz in tehnologija Adaptive-Sync za gladko sliko
Hitrost osveževanja 100 Hz in odzivni čas gibljive slike (MPRT) 1 ms pomagata zmanjšati razmazovanje in zamegljenost zaradi gibanja, zaradi česar je VY279HF popoln za hitre igre, ki zahtevajo hiter odziv na dogajanje na zaslonu. Poleg tega tehnologija Adaptive-Sync pomaga odpraviti trganje zaslona in nenormalno število sličic za izjemno gladko igranje.

ASUS-ekskluzivna tehnologija GamePlus
Ko gre za oblikovanje, ima ASUS vedno v mislih svoje uporabnike - ekskluzivna tipka ASUS GamePlus s funkcijami Crosshair, Timer, FPS in Display Alignment, nudi izboljšave v igri, ki vam pomagajo bolje izkoristiti igro. Funkcija je bila razvita skupaj s profesionalnimi igralci.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!