Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Monitor Asus 32"/81cm PA329C, 3840x2160, 400...

Monitor Asus 32"/81cm PA329C, 3840x2160, 400 cd/m2, 3xHDMI/D, 5ms, 2x3W zvočnki

Asus
MON758
odprema čez 1-2 dni
1.217,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS ProArt PA329C 81,28cm (32'') IPS 4K LED LCD zagotavlja natančno in briljantno reprodukcijo barv in je zasnovan za grafične profesionalce. PA329C je idealen za vrhunsko urejanje videa, zahvaljujoč široki barvni lestvici 100% Rec.709 in 100% Adobe RGB za izjemno barvno zvestobo.

Do 600 nits svetlosti in certifikat VESA DisplayHDR 600 zagotavlja resnično izkušnjo. ProArt PA329C ima vrata USB-C , ki podpirajo prenos podatkov, DisplayPort in 60-vatno napajanje. Napredna tehnologija umerjanja ProArt in tovarniško predhodno kalibrirana zagotavljata izjemno natančnost barv (?E <2). S certifikatom Windows in Mac OS je PA329C idealen za fotografe, koloriste, grafične oblikovalce in filmske urednike.

Svetlejša, bolj realistična izkušnja gledanja

ASUS ProArt PA329C ima 32-palčni 4K HDR zaslon s 138 slikovnimi pikami na palec (pixels per inch) (PPI), kar vam daje štirikratno gostoto slikovnih pik in do 300% več prostora na zaslonu kot podobni Full HD zasloni. HDR-10 s certifikatom VESA Display HDR 600 povečuje kontrast med najsvetlejšimi in najtemnejšimi deli slike, tehnologija HDR pa zagotavlja izjemno jasnost in podrobnosti na zaslonu.

Resnične barve
ProArt PA329C ima široko barvno lestvico, ki zagotavlja celoten spekter barv. Tehnologija široke barvne lestvice zagotavlja 98% DCI-P3, 100% Adobe RGB, 100% sRGB in 84% Rec.2020 barvnih prostorov za urejanje in produkcijo videoposnetkov. Poleg tega vam tehnologija zaslona IPS omogoča široke vidne kote, tako da ni premika barv, tudi če PA329C gledate iz skrajnih položajev.


PA329C ponuja 10-bitno barvo za prikaz več kot 1,07 milijarde barv. Uporablja 14-bitno notranjo iskalno tabelo (LUT) in podpira vrednosti Gama 2,6, 2,4, 2,2, 2,0 in 1,8, da dobite naravne slike in bolj gladke prehode med odtenki.

 
ProArt Monitor                                                   Konvekcijski Monitor

Visoka barvna zvestoba za resnično izraziti odtenek

Vsak monitor ProArt PA329C je tovarniško predhodno kalibriran, tako, da zagotavlja vodilno barvno natančnost in reprodukcijo vaših slik na zaslonu, kar omogoča, da uživate v čistih, izraznih odtenkih zahvaljujoč natančni, resnični barvni reprodukciji.
PA329C ima tudi 95-odstotno kompenzacijo enakomernosti za zaščito pred nihanji svetlosti in barve (barve) na različnih delih zaslona.

ASUS ProArt kalibracijska tehnologija
Ne glede na to, ali uporabljate namizje, prenosni računalnik ali Mac, tehnologija za umerjanje ASUS ProArt ponuja prilagoditev natančnosti barv in kompenzacijo enakomernosti, da olajša stvari, ko je čas za umerjanje svetlosti zaslona in skladnosti barv.
(kalibrator ni vključen v paket!)

ASUS ProArt ponuja 4 lastnosti:

  • Optimizacija barvne natančnosti
  • Nadomestilo za enakomernost
  • Podatki, shranjeni na čipu IC znotraj monitorja
  • Visoka združljivost strojnih kalibratorjev

USB-C
ProArt PA329C vam zagotavlja neprimerljivo združljivost z večino večpredstavnostnih naprav. Gre za vrata USB-C, DisplayPort in HDMI. Integrirana vrata USB-C podpirajo prenos podatkov, DisplayPort in podpirajo tudi dovajanje moči 60 W. ProArt PA329C služi tudi kot zvezdišče USB, kar pomeni, da ko se nanj povežete prek USB-C (s kablom C do C ali kabla C do A), naprava dobi dostop do katere koli zunanje opreme, ki je priključena na vrata USB.

Človeku prijazne lastnosti

ProArt Preset lahko nastavi barvno lestvico in HDR krivulje. PA329C ponuja 9 načinov (standardni način/ način sRGB/ način Adobe RGB/ način DCI-P3/ način DICOM/ način Rec.709/ HDR_PQ Rec2020/ uporabniški način1/ uporabniški način2) in lastnosti ASUS Smart HDR tehnologijo, ki zagotavlja več krivulj PQ (PQ600, PQ Basic in PQ Optimized).

Vgrajena slika v sliki (PIP) in slika pri sliki (PBP) funkcionalno omogoča pogled vsebine skozi večkratni 4K UHD izvor hkrati, poleg možnosti preklaplanja med njimi, vključno z avdio zvokom.

 

Navidezna lestvica QuickFit omogoča prekrito mrežo na zaslonu tako, da lahko pred tiskanjem poravnate in predogledate dokumente v njihovi dejanski velikosti. Na voljo je tudi intuitivna 5-smerna krmnilna palica, ki lahko preko zaslonskega menija enostavno omogoči dostop do nastavitev OSD in preklaplanje med njimi.

 

Ultra-low modra svetloba monitorja

TUV Rheinland-certifikat ASUS modri svetlobni filter ščiti pred škodljivo modro svetlobo. Tako lahko enostavno dostopate do 4 različnih filtriranih nastavitev.

Brez utripanja (Flicker free) tehnologija
Čas je da se poslovite od utrujenih oči. ProArt PA329C ima T?V Rheinland certificirano Flicker-Free tehnologijo, ki zmanjšuje občutek obremenjenosti oči š e posebej, ko preživljate mnoge ure pred vašim zaslonom.

Ergonomični dizajn omogoča udobne poglede iz različnih kotov, ki so vedno na dostop zahvaljujoč slim profilu in ergonomskem dizajnu, ki omogoča nastavitev višine, zasuk, vrtenje in nagib.

  • Nagib: (+20° ~ -5°)
  • Vrtljivost:(+45° ~ -45°)
  • Pivot: (0° ~ 90° v nasprotni smeri urnega kazalca)
  • Nastavljiv po višini: 0~130mm

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!