Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Sharkoon SKILLER SGM3, bela

Miška Sharkoon SKILLER SGM3, bela

SHARKOON
MI501
odprema čez 1-2 dni
57,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON SKILLER SGM3 brezžična optična gaming bela miška

SKILLER SGM3, gaming miška omogoča maksimalno svobodo gibanja zahvaljujoč brezžični povezavi. Če pa imate raje običajno povezavo, lahko namesto tega uporabite priloženi USB kabel. Vgrajena litij-ionska baterija zagotavlja trajno delovanje v brezžičnem načinu. To je mogoče priročno polniti med igranjem ali pa brezžično. Optični senzor z do 6000 DPI in sedem programabilnih gumbov zagotavlja natančnost in popoln nadzor. RGB osvetljen logotip SKILLER ne služi le kot DPI in indikator baterije, ampak zagotavlja tudi prepoznaven vizualni pridih.

Dvojna povezljivost
SKILLER SGM3 lahko upravljate žično ali brezžično preko 2,4 GHz tehnologije. Za žično delovanje je priložen tekstilno pleten kabel z USB vtičem. Za brezžič no delovanje je priložen tudi USB nano sprejemnik. Preko Plug & Play in s klikom stikala na spodnji strani miške je mogoče enostavno izbrati vsako vrsto povezave.

Izjemen poudarek
Osvetljen logotip SKILLER na vrhu miške ne samo, da daje dodaten pridih razlikovanja, ampak tudi označuje izbrano raven DPI in opozori, ko je nivo baterije nizek. Znotraj programske opreme, ki jo je mogoče prenesti, je mogoče želeno število DPI in barvo osvetlitve (od 16,8 milijona barv) individualno izbrati za vsako raven DPI.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!