Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Sharkoon SHARK Force II, siva

Miška Sharkoon SHARK Force II, siva

SHARKOON
MI418
odprema čez 1-2 dni
14,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON SHARK Force II USB optična gaming siva miška

Polna moč naprej! Z igralno miško SHARK Force II se vrača ena najbolj priljubljenih klasik. Medtem ko je bila nenavadna zasnova s svojimi oglatimi obrisi ohranjena v treh različnih barvnih različicah, je Sharkoon miš ki dal manjšo nadgradnjo. Z občutno zmogljivejšim senzorjem in zdaj šestimi izbirnimi nivoji DPI je miška bolj prilagodljiva in vsestranska, medtem ko ostaja poudarek na bistvenih stvareh, ki jih SHARK Force II resnično potrebuje.


Na novo definirana klasika
SHARK Force II se vrača s še večjo močjo. Zmogljiv optični senzor PixArt PAW3519 zdaj deluje znotraj miške. Senzor ima natančno ločljivost 4.200 DPI, zaradi č esar je miška primerna tako za igralne nastavitve kot za pisarniško mizo. Da bi omogočili še večjo prilagodljivost pri igranju iger ali pisarniškem delu, je mogoče gladko izbrati šest prednastavljenih ravni DPI s pritiskom na gumb. Osvetlitev logotipa SHARK Force na miški prikazuje, katera raven je trenutno izbrana.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!