Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Sharkoon LIGHT² S, črna

Miška Sharkoon LIGHT² S, črna

SHARKOON
MI383
odprema čez 1-2 dni
27,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON LIGHT2 S USB optična gaming črna miška

Light2 S združuje izrazito nizko težo z ergonomsko enotno zasnovo, ki jo lahko uporabljate tako z levo kot z desno roko. Zahvaljujoč svoji satjasti strukturi dosega igralna miška čvrst oprijem in absolutno nizko težo le 78 gramov, kar zagotavlja intuitivno in udobno uporabo več ur igranja. Zahvaljujoč zmogljivemu optičnemu senzorju z do 6.200 DPI in osmim prosto dodeljenim gumbom miške je igralna miška primerna za različne ž anre in stile igranja.

Leva ali desna roka
Light2 S zagotavlja peresno lahek občutek pri igranju tako levičarjem kot desničarjem. Zahvaljujoč popolnoma simetrični zasnovi ga lahko uporabljate z želeno roko skupaj z želenim oprijemom. V skladu s svojo zasnovo ima Light2 S dva gumba za palec na vsaki strani, ki ju lahko poljubno dodelite s programsko opremo za igre. Enotna oblika igralne miške udobno leži v roki in skupaj s posebno satasto strukturo zagotavlja čvrst oprijem, ne glede na to ali je leva ali desna.

Peresno lahka zmogljivost
Kot igralna miška iz serije Light2 ima Light2 S tudi majhno težo. Zaradi satjaste lupine tehta le 78 gramov, zato je prijetno lahek v roki. Kljub svoji lahkosti je miška izjemno robustna zahvaljujoč simetrični obliki in posebnemu dizajnu zunanjega ohišja. Zaradi tega je še posebej primeren za dolge, neprekinjene igralne seje.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!