Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Evoluent (VMDSW), vertikalna, velikost S,...

Miška Evoluent (VMDSW), vertikalna, velikost S, desna

Evoluent
MI106
odprema čez 1-2 dni
125,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Eveluent vertikalna brezžična miška model D je napredna miška, ki se prilagaja vašemu držanju roke in omogoča udobno in natančno delo.

Evoluentov ergonomska miška VMDMW nežno podpira vašo desno roko v pokončnem nevtralnem položaju. Patentirana oblika vam preprečuje zvijanje podlakti kot običajno z navadno miško. NA VOLJO TUDI v majhni (VMDSW) in veliki (VMDLW) različici.

PROGRAMIRAJTE SVOJO MIŠKO PO SVOJIH POTREBAH - Namestite Evoluent Mouse Manager na svoj računalnik, da konfigurirate gumbe VerticalMouse. Ne samo, da lahko spremenite njihovo funkcijo, ampak lahko tudi nastavite, kako gumbi delujejo v različnih programih.

POVEZAVE: Brezžični USB sprejemnik

ŽLEBATI GUMBKI - Konice vaših prstov ležijo v plitkih utorih na gumbih. Ta patentirana inovacija varuje miško v vaših rokah in naredi njeno premikanje veliko bolj natančno.

PRILAGODITE HITROST MIŠKE OD NIZKE DO VISOKE - Hitrost kazalca lahko prilagodite od nizke do visoke z nadzornimi tipkami optičnega senzorja na strani miške. Za nastavitev hitrosti ni treba sprostiti ročaja.

ZDRUŽLJIVOST STROJNE OPREME: VerticalMouse je plug-n-play združljiva z vsemi operacijskimi sistemi, ki podpirajo USB. Osnovne funkcije gumbov in koles delujejo brez dodatnih gonilnikov. ZDRUŽLJIVOST PROGRAMSKE OPREME: VerticalMouse je opremljen s programsko opremo Mouse Manager za prilagajanje gumbov. Mouse Manager je združljiv z: Windows 7 in 10 Mac OS 10.5 do 10.14

Miška

velikost: S
tip drsenja: kolo
število gumbov: 6
ločljivost gibanja: 2600DPI
Priporočena uporaba: Univerzalna uporaba
plug & play
nastavitev kota: 78°
sistemske zahteve
Podpira operacijske sisteme Windows
Podpira operacijske sisteme Mac
Podprti operacijski sistemi Linux

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!