Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Logitech M280, brezžična, modra, nano USB

Miška Logitech M280, brezžična, modra, nano USB

Logitech
MI124
odprema čez 1-2 dni
26,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
LogitechÝ brezžično miško M280 z zaobljeno zasnovo, ki vašo roko usmerja v naravni položaj. S svojo asimetrično obliko, širokim koleščkom za boljšo izkušnjo pomikanja in Logitechovim naprednim optičnim senzorjem za izboljšano natančnost in odzivnost je ta miška primerna za vse vaše potrebe, ne glede na to ali trdo delate ali pa samo brskate po internetu.

Logitech brezžična miška M280 je združljiva z vsemi večjimi operacijskimi sistemi ter ima integriran senzor za natančno sledenje in glad ek nadzor nad kazalcem. Zahvaljujoč naprednemu energetsko učinkovitemu inženiringu˙ miška samodejno vklopi način spanja, kadar je ne uporabljate, in tako med polnjenji zdrži dlje časa. Polega tega Nano sprejemnik poskrbi za zanesljivost kabla in prir očnost brezžične svobode. S svojim modernim dizajnom se ta miška zlahka vklopi v vsako delovno okolje.

- USB nano brezžični sprejemnik
- domet: do 25m
- ločljivost 1000dpi
- življenska doba baterije (1 AA, priložena): 18 mesecev
- masa (z baterijo):˙91g
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!