Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Adapter USB-A na USB-C, Ugreen 50568

Adapter USB-A na USB-C, Ugreen 50568

UGREEN
KA027
na zalogi
5,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

3 v 1 adapter USB C:
adapter USB A v USB C zlahka pretvori vrata USB-A v vrata USB-C in podpira hitro polnjenje, prenos podatkov in avdio izhod, kar vam omogoča uporabo novih naprav USB C s starimi napravami. Preprosto gostiteljske naprave USB A-port. S tem adapterjem USB C vam ni treba kupovati več kablov.

Široka združljivost:
ta majhen adapter USB C v USB vstavite v katera koli razpoložljiva standardna vrata USB in povežite svoje starejše naprave (stenske polnilnike, avtomobilske polnilnike USB, računalniške terminale itd.) z napravami USB C, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki, prenosni zunanji Trdi diski USB C, slušalke USB C, zvezdišče in priklopna postaja USB C itd. Preprosto povežite svoje zunanje naprave (polnilne kable, bliskovne pogone, zvezdišča itd.) brez namestitve gonilnikov. (Opomba: Ni združljivo z MagSafe.)

Adapterji za hitri prenos podatkov 480Mpbs:
Adapter USB 2.0 v USB C podpira hiter prenos podatkov do 480Mpbs med povezanimi napravami. Zgrajen je z naprednim naborom čipov VL160, ki zagotavlja stabilno in varno sinhronizacijo podatkov. Adapter tipa C je najboljši način za izmenjavo datotek med trdimi diski/pametnimi telefoni/kamerami USB C in računalniki USB A.

18 W hitro polnjenje in zvočni izhod:
Adapter USB C v USB A podpira QC3.0 in 2.0 ter podpira do 3 A izhodno moč med polnjenjem. Vgrajeni sistem za zaščito prenosa polnjenja podpira varno in stabilno hitro polnjenje in prenos podatkov ter ščiti vaše dragocene naprave pred prekomernim polnjenjem, pregrevanjem itd. In ta adapter USB C v USB podpira zvočni izhod in vam omogoča uporabo funkcije za odpravljanje šumov USB Type-C slušalke blagovnih znamk Xiaomi na prenosnih/namiznih računalnikih z operacijskim sistemom Windows 10 in Mac OS.

Majhen in lahek:
ima kompaktno velikost le 20*18,5*6,7 mm in je izdelan iz aluminijeve zlitine. Varno in prostorsko varčno ohišje je vzdržljivo, odporno na udarce in prenosljivo. Priložen je jermen, ki preprečuje izgubo, tako da vam ni treba skrbeti, da bi ga iskali tu in tam.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!