Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Kabel USB 3v1 Lightning/Tip C/Mikro, Baseus...

Kabel USB 3v1 Lightning/Tip C/Mikro, Baseus (CASS030003)

BASEUS
KA401
odprema čez 1-2 dni
15,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
3v1 lightning/tip-c/mikro 1.2m kabel modre barve.

Udobno napolnite do 3 naprave hkrati. USB 3 v 1 kabel Baseus Flash Series je opremljen s 3 priključki - USB-C, lightning in mikro USB. Omogoča hitro polnjenje z močjo do 100 W. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps (na priključku USB-C/Lightning). Hkrati je izjemno trpežen in zagotavlja varnost uporabe.

Ni vam treba več čakati za nedoločen čas, da se vaše naprave napolnijo. Baseus Flash Series kabel vam omogoča polnjenje izbrane opreme z močjo do 100W. Kaj to pomeni v praksi? Pametni telefon Honor 50 Pro lahko napolnite na 100% v samo 27 minutah s polnilcem 100 W, Huawei Mate 40 Pro pa na 86% v približno 30 minutah s polnilcem 66 W.

Nič več čakanja, da se ena naprava polni, preden priključite drugo! Zahvaljujoč 3 razpoložljivim priključkom (USB-C, mikro USB in lightning) lahko enostavno napajate do 3 naprave hkrati. Kabel odlikuje široka združljivost. Z njim lahko napolnite pametne telefone iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung in OPPO, tablične računalnike, powerbanks in namizne ventilatorje.

Uživajte v udobju uporabe. Kabel je dolg 1,2 m, tako da lahko med polnjenjem udobno uporabljate napravo. Ob vsakem priključku so tudi vgravirane oznake, ki obveščajo o največji moči ali toku. Izdelek je opremljen tudi s posebnim svetlobnim indikatorjem, ki vam omogoča, da preverite, ali je hitro ali redno polnjenje v teku.

Baseus Flash Series kabel vam bo dobro služil za dolgo časa. Bakreno jedro je izjemno trpežno in omogoča optimalen prenos signala. Najlonska pletenica ščiti izdelek pred poškodbami in mu zagotavlja izjemno vzdržljivost. Kabel je tudi neverjetno prilagodljiv in odporen na upogibanje.

Ali pogosto prenašate datoteke med napravami? Baseus kabel vam bo olajšal tudi to nalogo! Izdelek vam omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 480Mbps (samo na priključkih Lightning in USB-C). Ni vam več treba neskončno čakati, da vaše datoteke dosežejo cilj - zdaj lahko vse, kar potrebujete, kopirate v nobenem trenutku!

 

Tehnični podatki:

Material: aluminijeva zlitina + najlon

Tok: Tip-C/6A; iP/2,4 A; Mikro/2A (QC 18W)

Priklop: Micro+iP+Type-C(5V/3,5A)

Hitrost prenosa: Type-C/480Mbps; iP/480Mbps

Hitrost polnenja: 100 W

Vhod: USB

Izhod: Micro+iP+Type-C

Dolžina: 1.2 m

 

Paket vsebuje:

1x 3v1 kabel 1.2m, 1x navodila



Teža neto v kg: 0.0400
Teža bruto v kg: 0.0400
Dimenzija bruto: 21,2 x 9,1 x 2,9 cm
Garancija v mesecih: 12

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!