Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Volan SUPERDRIVE GS850 za PS4/PC/XBOX X/S

Volan SUPERDRIVE GS850 za PS4/PC/XBOX X/S

SUBSONIC
IGP071
odprema čez 1-2 dni
127,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Z novim SUPERDRIVE GS750 dirkalnim volanom doživite edinstveno, poglobljeno in senzacionalno dirkaško izkušnjo na sistemih PS4, Xbox Serie X, Xbox One in PC.

Volan GS70 s premerom 26 cm vam ponuja s kotom vrtenja 270°, ki se prilagaja vašim voznim navadam, popolnoma programsko nastavljiv in s 3 stopnjami občutljivosti, ki jih lahko nastavite neposredno z volana.

SUPERDRIVE je oblikovan premišljeno, saj se s svojo prefinjeno, edinstveno in posebno obliko popolnoma prilagaja vašim željam. Volan GS70 ima številne prednosti: prestavno ročico menjalnika, dve prestavni ročici ob volanu, pedal za plin in zavoro.

Zaradi premišljene zasnove ga lahko položite na kolena (idealno za igranje na kavču) ali pa ga s sistemom priseskov pritrdite na ravno površino.

SUPERDRIVE GS750 je združljiv s konzolami PS4, Xbox Serie X/S, Xbox One in PC. (Ni združljiv konzolo Playstation 5).

Popolnoma programsko nastavljiv (gumbi, pedali, prestavni ročici ob volanu ...), združljiv z vsemi dirkalnimi igrami (Gran Turismo 7 (PS4), Forza Motor Sport 7, Forza Horizon 5, Project Cars 2, F1 2020, Need for Speed, Dirt, WRC, Grid, V Rally 4, Gear Club 2, GTA V ...).

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!