Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Stol Sharkoon SKILLER SGS30 Fabric, črno-siv

Stol Sharkoon SKILLER SGS30 Fabric, črno-siv

SHARKOON
IGP374
odprema čez 1-2 dni
359,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON SKILLER SGS30 Fabric nagib/višina blago črno-siv gaming stol


SKILLER SGS30 je nedvomno vsestranski igralni stol. Posebno debelo oblazinjenje ter vzglavnik in blazina za ledveno oporo iz spominske pene pomenijo izredno udobje za uporabnika tudi po več urah sedenja. Stol dokazuje svojo trdnost z robustnim podnožjem in plinskim dvižnim batom, medtem ko je nastavljiv naslon za hrbet ravno tisto, kar potrebujete za popolno sprostitev.

Elegantno udobje za vsako sobo
Model SKILLER SGS30 z mehko prevleko iz tkanine bo všeč igralcem, ki želijo bolj klasičen slog igralnega stola za ure udobja. Minimalistična siva zasnova se ne bo samo zlila s kakršnim koli gaming vzdušjem, ampak bo tudi med prvimi stvarmi, ki pade v oči v vsakem prostoru.

Še posebej udobno
Udobno sedenje je pri SGS30 na prvem mestu: debelo oblazinjenje stola omogoča ure neprekinjenega sedenja, medtem ko ima veliko sedišče za popoln občutek udobja. Vzglavnik in ledvene blazine so polnjene s spominsko peno in vedno ohranjajo svojo obliko, ne glede na zahteve vsakodnevne uporabe. Naslonjala za roke je mogoče nastaviti po višini in smeri, kar omogoča nastavitev stola glede na osebne ergonomske potrebe.

Izdelan, da je robusten
Okvirna konstrukcija SGS30 je izdelana iz jekla, medtem ko je podnožje izdelano iz aluminija. Pet 75-milimetrskih koles s funkcijo zaklepanja zagotavlja potrebno podporo. Hkrati nudijo popolno svobodo gibanja na skoraj vseh vrstah podlag.

Idealno za sprostitev
Zahvaljujoč vgrajenemu nagibnemu mehanizmu se celoten stol lahko nagne nazaj do 14°. Naslonjalo je mogoče nagniti do 165°, kar ponuja možnost, da se naslonite nazaj in si vsake toliko časa privoščite zaslužen počitek.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!